erotika_nagykereskedes - Debranet.com

FELNŐTT TARTALOM

Elmúltál már 18?A Debra Net Kft meghatározó szerepet tölt be az erotikus termékek nagykereskedelmében az Európai piacon. 2002 óta Közép-Kelet Európában piacvezető pozíciót sikerült elérnünk.

Az iparág legtöbb jelentős márkáját kizárólagosan képviseljük a térségben. Sikereinket a széles választéknak, a vevőközpontú üzletpolitikának és a versenyképes áraknak köszönhetjük.

2015-2019 között jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre minden téren. Ennek eredményeképp új informatikai rendszer és egy korszerű logisztikai központ segíti munkánkat. Fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét, ezért villamos energia igényünk 90%-át napelem park biztosítja.

Magyarország, Szlovákia és Románia területére nem csak a viszonteladói rendeléseket tudjuk 24-48 órán belül eljuttatni a címzettekhez, hanem dropship szolgáltatás keretein belül a fogyasztókhoz is. Európa más országaiban lévő partnereink átlagosan 2-5 napon belül megkapják rendelésüket.

Teljesítményünket a FORBES magazin mellett nemzetközi hitelminősítő cégek is elismerték, többek között megkaptuk a Bisnode legjobb, „AAA” Gold minősítését. Ezzel a minősítéssel a magyarországi cégeknek mindösszesen 0,63%-a rendelkezik.

2018-2019-ben is elnyertük az Erofame Világkiállításon a „Legjobb Üzleti Stratégia” díjat. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre minden területen, mert hisszük, hogy csak így lehet nemzetközi minőségű szolgáltatást nyújtani.


Debra Net Kft.